No menu items!

sanna marin

Festa ishte private dhe videoja nuk duhej publikuar, thotë kryeministrja e Finlandës

Kryeministrja finlandeze, Sanna Marin ka pranuar se ka bërë festë të shfrenuar pas publikimit të videove private, por tha se është e zemëruar që pamjet, të cilat shkaktuan kritika nga kundërshtarët politikë, u zbuluan në media. “Këto video janë private...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img