No menu items!

roland bejko

Përkrahësit e Berishës nxjerrin jashtë selisë deputetin Bejko

Tensione janë krijuar para selisë së PD-së. I përfshirë në këtë incident ka qenë Roland Bejko. Teksa ai ka qenë duke hyrë në selinë e PD është përballur me mbështetësit e Sali Berishës. Këta të fundit e kanë sharë dhe...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img