No menu items!

krize energjitike

Ndikimi i Rusisë në ashpërsimin e krizës energjitike

Në fillim dukej si një fushatë publicitare. “Ata që në Evropë ishin dakord të lidhnin me ne marrëveshje afatgjata, mund të fërkojnë duart tani dhe të brohorasin”, u shpreh presidenti Putin. “Ata që me ne nënshkruan marrëveshje afatgjata mund...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img