Wednesday, June 7, 2023

destabilitet

Publikimi i të dhënave për pagat, Rama: Qëllim që të nxisë destabilitet

Kryeministri Edi Rama e nisi me një ndjesë drejtuar të gjithë qytetarëve që iu është publikuar paga nga publikimi i databazës me të dhënat mbi pagave. Kryeministri tha se kjo është një ngjarje që meriton të hetohet dhe i bëri...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img