Wednesday, June 7, 2023

2013

Rama: Në 2013-ën nuk mblidheshin 50% e mbetjeve

Kryeministri Edi Rama deklaroi se kur mori drejtimin e qeverisë në vitin 2013, 50% e mbetjeve nuk mblidheshin. Gjatë fjalës së tij në Forumin e Menaxhimit të Integruar të Mbetjeve dhe Ekonomisë Qarkulluese, Rama u shpreh se mblidhen 90% e...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img