Thursday, February 22, 2024

Broja për dëmtimin: 2022-shi, viti më i vështirë i jetës sime

Futbollisti shqiptar, Armando Broja e ka cilësuar 2022-shin, vitin më të vështirë në jetën e tij.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Broja është shprehur se për shkak të dëmtimit, nuk ka mundur që të luajë për një periudhë të gjatë kohore.

Pas operacionit në gju, 21-vjeçari ndodhet në fazën e rikuperimit.

“Ndoshta viti më i vështirë i jetës sime deri më sot. E bukura e kësaj bote është se gjithmonë ka shanse dhe mundësi që ju presin në të ardhmen. Nuk jam aspak perfekt si person apo lojtar, por përpiqem të jem versioni më i mirë i vetes çdo ditë për njerëzit që më interesojnë më shumë, por edhe për njerëzit që më shikojnë dhe presin më shumë nga unë. Marr gëzim dhe lumturi në fushën e futbollit dhe jam mjaft me fat dhe mirënjohës që mund ta ndaj çdo ditë me ju djema.

Kjo padyshim që më lëndon shumë që nuk mund të bëj punën ose sportin që na pëlqen për një periudhë të gjatë kohore. Është gjithmonë e vështirë për t’u pranuar, por me njerëz të mirë rreth meje dhe ata pak njerëz që e bënë këtë vit më të mirë për mua, unë do të rikthehem akoma më i mirë. Jam 100% i sigurt për këtë. Edhe një herë dua të them faleminderit për mbështetjen dhe dashurinë tuaj, kjo më ndihmon gjithmonë në kohë si këto”, shkroi Broja në Instagram.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

LAJME TE TJERA

Më SHUMë