No menu items!

bordi

Bordi i Transparencës vendos rritjen e çmimit të naftës

Në mbledhjen e zhvilluar ditën e sotme, Bordi i Transparencës ka vendosur rritjen e çmimeve të naftës dhe benzinës. Një litër naftë me pakicë do të tregtohet me 226 lekë për litër, nga 219 lekë për litër që ishte deri...

Bordi merr vendimin: Nafta do të shitet me 226 Lekë

Bordi i Transparencës ka zhvilluar mbledhjen e radhës dhe ka vendosur çmimet për shitjen e karburantit më 2 Prill. Nafta do të shitet me pakicë 226 lekë për litër, benzina 208 lekë për litër, ndërsa gazi me 114 lekë/litri. “Çmimet...

Bordi vendos sërish rritje të çmimit të naftës

Brenda pak ditësh, çmimi i naftës në vend është rritur sërish. Bordi i transparencës ka vendosur në mbledhjen e kësaj të mërkure që të rrisë me 12 lekë çmimin e karburantit për një litër naftë. Në pikat e karburanteve...

Bordi i Transparencës vendos çmim të ri për naftën

Bordi i Transparancës i ngritur me vendim Qeverie, me qëllim kufizimin e përkohshëm të çmimeve të tregtimit me shumicë/pakicë të nënprodukteve të naftës dhe gazit në mbledhjen e tij të radhës vendosi: Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gasoil...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img