No menu items!

universi

Universi u krijua në laborator/ Teoria interesante e shkencëtarit të Harvardit

Shkencëtari i universitetit të Harvardit ka një teori interesante në lidhje më formimin e universit tonë. Avi Loeb thotë se universi u krijua në një laborator nga qenie të një “klasi” më të lartë të formave jetike. Ish-drejtursi i...

Po sikur universi të mos kishte patur një fillim?

Nga Paul Sutter, Space.com Në fillim, kishte…Por ndoshta nuk ka pasur asnjëherë një fillim. Ndoshta Universi ynë ka ekzistuar gjithmonë, dhe një teori e re e gravitetit kuantik, zbulon se si mund të funksionojë.“Realiteti ka aq shumë gjëra, saqë shumica...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img