No menu items!

sokol pepushaj

SHBA urdhëron arrestimin e Sali Berishës

Nga: Sokol Pepushaj Arrestimi i Sali Berishës është çështje kohe. Amerika e do në burg për korrupsion, keqpërdorim  dhe ndërhyrje tek fondet publike, përdorim pushteti në përfitime vetjake, për familjarët dhe aleatët politikë, shpërdorim të besimit dhe për pasuri të...

Amerika fundos Berishën, i heq të drejtën e Flamurit

Nga: Sokol Pepushaj Fundoset Sali Berisha. I hiqet e drejta e përdorimit të Flamurit Amerikan në “Foltore” e kudo. Kjo masë e veçantë, do e shoqërojë Sali Berishën gjithë jetën e tij. Pra, ku shkon Saliu nuk shkon Flamuri Amerikan dhe...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img