No menu items!

shenja

Si të kuptoni nëse vuani nga mungesa e magnezit, shenjat që jep trupi

Magnezi është një nga mineralet më të rëndësishme për shëndetin e njeriut. Ai praktikisht mbështet funksionin e çdo organi dhe sistemi në trup. Magnezi përfshihet në plot 300 reagime biokimike në trup dhe ndër të tejra rregullon edhe tensionin e gjakut. Kur...

Shenja paralajmëruese e iPhone që tregon se po ju përgjojnë

Iphonat kanë një shenjë paralajmëruese që tregojnë nëse një aplikacion po përdor kamerën tuaj. Kjo është një nga metodat më të shkëlqyera për këdo që është ‘shqetësuar’ ndonjëherë se aplikacionet mund t’i spiunojnë ato. iPhone juaj ka një kamerë në pjesën...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img