No menu items!

semundjee transmetueshme

Britania në alarm, një sëmundje e rrallë po përhapet në vend

Një sëmundje e rrallë seksualisht e transmetueshme e cila mund të bëjë që lëkura të kalbet është në rritje në Angli, kanë paralajmëruar ekspertët e shëndetit. Sipas Mirror, bakteret që gjenden normalisht në vendet përfshirë Afrikën e Jugut dhe Indinë, janë...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img