No menu items!

qumesht

Pse britanikët e shoqërojnë çajin me qumësht?

Kur moti bëhet më i freskët, shumica e njerëzve i drejtohen pijeve të nxehta për të marrë më tepër ngrohtësi. Ndër pijet e preferuara padyshim është edhe çaji, për shkak të shumllojshmërisë së shijes dhe vlerave që fal për shëndetin. Një...

Ministria e Financave tërhiqet nga ndryshimet për taksimin e qumështit pluhur

Ministria e Financave dhe Ekonomisë ndryshon paketën fiskale 2022 pas takimeve konsultative me shoqatat e biznesit, Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë-Tiranë dhe sipërmarrës të prodhimit vendas. Ndryshimet janë reflektuar në projektligjin “Për taksat kombëtare” që vendos taksë për qumështin pluhur...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img