No menu items!

omircon

Çfarë dimë dhe çfarë jo, mbi variantin e ri të Covid-it?

Shkencëtarët e Afrikës së Jugut identifikuan një variant të ri të koronavirusit që thonë se është bërë shkak për një rritje së fundmi të numrit të infeksioneve me koronavirus në Gauteng, provinca më e populluar e vendit. Mbetet ende e...

Varianti i ri i COVID-19, paralajmëron OBSH: Do të jetë agresive

Varianti Omircon i COVID-19 me gjasë do të përhapet në të gjithë botën. Kështu paralajmëron Organizata Botërore e Shëndetësisë. Më tej, ato theksojnë se ky variant i virusit do të jetë më agresiv, në vendet që kanë mbulesë të...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img