No menu items!

kpk

Vettingu: Shkarkohen gjyqtarja e gjykatës së Tiranës dhe prokurori i Shkodrës (Emrat)

Një gjyqtare e Gjykatës së Tiranës dhe një prokuror i Shkodrës nuk e kaluan dot vetingun. Brenda një harku kohor prej jo më shumë se 10 minutash, sot paradite (28 tetor) në godinën e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img