No menu items!

kongresi

Bajden i kërkon Kongresit 33 miliardë dollarë shtesë për Ukrainën

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Xho Bajden i ka kërkuar Kongresit amerikan 33 miliardë dollarë ndihmë shtesë për Ukrainën. Paketa përfshin më shumë se 20 miliardë dollarë ndihmë ushtarake, 8.5 miliardë dollarë ndihmë ekonomike dhe 3 miliardë dollarë...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img