No menu items!

akut

Rriten rastet me hepatit akut në Europë

Qendra Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC) deklaroi se numri i rasteve me hepatit akut të fëmijët në Europë është rritur. Deri më 20 prill, 111 raste janë regjistruar në Mbretërinë e Bashkuar teksa deri më 27 prill...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img