Monday, December 11, 2023

Policia dhe FNSH kontrolle në Vlorë për automjete me xhama të zinj dhe persona që lëvizin me armë

Policia e Vlorës dhe Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë (FNSH) po kryejnë kontrolle të imtësishme në hyrje të qytetit.

Në fokus të kontrolleve, janë automjetet me xhama të zinj.

Ndërkaq, kontrollet po kryhen edhe për persona të dyshimtë apo edhe që lëvizin me armë.

Deri në këto momente, konfirmohet se qëllimi mbetet kontrolli, ndërsa nuk ka ende info për të shoqëruar apo të ndaluar.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

LAJME TE TJERA

Më SHUMë