Sunday, July 21, 2024

Opozita në Izrael: Qeveria e Netanyahut mund të rrëzohet

Udhëheqësi i opozitës izraelite, Yair Lapid, është optimist se forcat opozitare mund të bashkohen për të larguar Netanyahun nga pushteti.

“Kjo qeveri duhet të rrëzohet, mendoj se mund të rrëzohet,” tha Lapid në komentet e transmetuara nga radio 103FM e Izraelit.

“Tani që Gantz është larguar përfundimisht nga qeveria, ne kemi mjetet. Opozita do të punojë bashkë, do ta bashkojmë pa ego për të rrëzuar qeverinë.”

Më 9 qershor, Gantz dhe Gadi Eisenkot dhanë dorëheqjen nga kabineti i luftës i Izraelit, si një goditje për Netanyahun, i cili që atëherë e ka shpërndarë trupin.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

LAJME TE TJERA

Më SHUMë