Sunday, February 25, 2024

Netanyahu: Marrëveshja për lirimin e pengjeve nuk do të arrihet me asnjë çmim

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu këmbëngul se një marrëveshje me Hamasin për të siguruar lirimin e më shumë se 100 pengjeve që ende mbahen në Gaza nuk do të vijë “me asnjë çmim”, pasi protestat e përhapura vazhdojnë në Izrael.

“Ne po punojmë për të arritur një gjë të shtuar për lirimin e robërve tanë, por theksoj: jo me çdo kusht”, tha ai mbrëmjen e ditës, shkruan  CNN .

“Unë kam vija të kuqe, mes, nuk do ta përfundojmë luftën, nuk do të heqim IDF nga brezi dhe nuk do të çlirojmë luftën e tire terroriste”.

Familjet protestuesit e tjerë mund të bëjnë fjalë për lirimin e atyre që janë ende në robëri – duke përdorur sloganin “sillini në shtëpi tani”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

LAJME TE TJERA

Më SHUMë