No menu items!

zhvillim

Bujqësia nuk pret rritje në vitin 2022

Zinxhiri bujqësor, që nga prodhimi, magazinimi, përpunimi dhe eksporti nuk pret rritje në vitin 2022. Çmimet e larta të inputeve bujqësore, heqja e skemës së subvencionit dhe mungesa e punonjësve e kanë rënduar klimën e bizneseve në bujqësi. Fermerët kanë...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img