No menu items!

zgjedhje parlamentare

Macron humbet shumicën në zgjedhjet parlamentare

Presidenti francez, Emmanuel Macron ka humbur shumicën absolute në parlament. Në mandatin e dytë presidencial, Macron do të përballet me pasiguri dhe do të përpiqet të sigurojë aleanca për të çuar më tej reformat. Edhe pse koalicioni i tij Ensemble fitoi...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img