No menu items!

vrasin

Grupet për të drejtat e njeriut: Talebanët vrasin për hakmarrje

Sipas organizatës “Human Rights Watch”, talebanët kanë kryer qindra ekzekutime dhe zhdukje njerëzish, në një seri veprimesh hakmarrëse, që nga marrja e pushtetit në Afganistan në gusht, pas tërheqjes së forcave perëndimore. Organizata me bazë në Nju Jork, “Human Rights...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img