No menu items!

ushtarak

Njihuni me shtetin që ka numrin më të lartë të personelit ushtarak në botë

Ushtria është një nga asetet më të rëndësishme të një vendi. Ushtria punon për qeverinë dhe ka për detyrë të zbatojë politikat e brendshme dhe të jashtme dhe të mbrojë qytetarët e atij vendi. Disa vende e kanë shërbimin...

Tajvani paralajmëron Kinën kundër “aventurizmit ushtarak”

Presidentja e Tajvanit, Tsai Ing-wen gjatë mesazhit për Vitin e Ri i ka dërguar një mesazh Kinës: konflikti ushtarak nuk është përgjigja, por Pekini u përgjigj ashpër duke thënë se nëse Tajvani kalon vijat e kuqe, kjo do të...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img