No menu items!

transparenca

Bordi i Transparencës vendos rritjen e çmimit të naftës

Në mbledhjen e zhvilluar ditën e sotme, Bordi i Transparencës ka vendosur rritjen e çmimeve të naftës dhe benzinës. Një litër naftë me pakicë do të tregtohet me 226 lekë për litër, nga 219 lekë për litër që ishte deri...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img