No menu items!

toka

Misteret e thellësive të detit: Pesë pyetje rreth kufirit përfundimtar të Tokës

Shkruan: Dr.Helen Scales Deti i thellë është domeini i fundit i pa eksploruar i Tokës. Për një kohë të gjatë, ky ekosistem enigmatik ka mbajtur brenda tij përgjigjet për disa nga pyetjet më të rëndësishme në shkencë. Tani, një valë e re...

Rama: Sot punojmë dyfishin e tokave në krahasim me 2013-ën

Kryeministri Edi Rama nuk i kurseu ironitë në lidhje me kritikat që bëhen ndaj qeverisë sa i takon sektorit të bujqësisë. I pranishëm në prezantimin e buxhetit për fermerët për vitin 2022, kryeministri iu përgjigj atyre që shkruajnë në ‘FB’...

Toka dhe “udhëtimi” i saj i pjerrët 84 milion vjet më parë

Nga Sience Alert Rrotullimi i herë pas hershëm mund të anojë apo zhvendosë planetët dhe hënat e tjera në lidhje me akset e tyre, por nuk është plotësisht e qartë se sa shpesh kjo i ka ndodhur Tokës. Një studim i...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img