No menu items!

tkurrje

Ekonomia e Rusisë nuk do të rimëkëmbet deri në fund të 2023-shit

Banka Qendrore e Rusisë deklaroi se ekonomia vendase pritet të tkurret me 8 deri në 10% në vitin 2022 dhe se nuk do të rimëkëmbet deri në fund të vitit të ardhshëm. Aktiviteti ekonomik filloi të bjerë në muajin mars,...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img