No menu items!

terheqje

Tërhiqet Fibank, Alpha mbetet mes hungarezëve dhe shqiptarëve

Banka bullgare First Investment Bank (Fibank) është tërhequr nga gara për blerjen e Alpha Bank Albania. Burime nga banka bëjnë të ditur se bullgarët nuk janë më të interesuar dhe tani në garë për bankën e fundit greke në Shqipëri...

“Plakushi 43-vjeçar” Buffon: Nuk mendoj fare për tërheqjen nga futbolli

“Unë nuk mendoj për datën e daljes në pension (tërheqjes nga futbolli i luajtur). Dhe jam i sinqertë, në kuptimin që, veçanërisht në një vit e gjysmë ose dy të fundit, po jetoj në një gjendje të mirëqenies fizike...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img