No menu items!

tensioni i larte

Si ndikon diabeti tek tensioni i lartë i gjakut

Diabeti dhe tensioni i lartë i gjakut janë dy prej sëmundjeve që rrezikojnë më shumë jetën e shqiptarëve. Të dyja këto sëmundje janë pjesë e sindromës metabolike, siç ndodh edhe për sëmundjet e zemrës dhe obezitetin. Sipas të dhënave zyrtare të...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img