No menu items!

telash

Ballkani Perëndimor me ‘telashet ruse’

Qeveria e Kosovës beson se i ka të njohura qëllimet e Federatës Ruse në Ballkanin Perëndimor dhe nuk resht për t’iu kundërvënë ndikimeve të saj eventuale në Kosovë, thonë zyrtarët e ekzekutivit të vendit. Influenca e zhurmshme e Rusisë, por...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img