No menu items!

te huaj

10 të huajt që marrin deri në 65 milionë lekë/muaj në Shqipëri

Publikimi i të dhënave personale nuk ka kursyer as shtetasit e huaj që punojnë në Shqipëri. Konfidenciale publikon emrat e 10 të huajve që punojnë në vendin tonë në pozicione të ndryshme pune, kryesisht në sektorin privat dhe që...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img