No menu items!

taska

Ministria e Financave tërhiqet nga ndryshimet për taksimin e qumështit pluhur

Ministria e Financave dhe Ekonomisë ndryshon paketën fiskale 2022 pas takimeve konsultative me shoqatat e biznesit, Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë-Tiranë dhe sipërmarrës të prodhimit vendas. Ndryshimet janë reflektuar në projektligjin “Për taksat kombëtare” që vendos taksë për qumështin pluhur...

Rama: Nga 1 korriku 2022, zerohen taksat për të punësuarit me pagë 40 mijë lekë

Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë dhe një herë premtimin e Qeverisë që drejton për të zeruar taksat mbi pagën, për të gjithë ata të punësuar që marrin 40 mijë lekë në muaj. “Nga 1 korriku 2022, zero taksë mbi...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img