No menu items!

taksa

Rama: Çmimi i naftës në Shqipëri më i larti në rajon, por kemi taksat më të ulëta

Kryeministri Edi Rama pranoi se çmimi i naftës në Shqipëri është më i larti në rajon, por theksoi se taksat në vend janë më të ulëtat. Gjatë fjalës së tij në seancën plenare në Kuvend, duke iu përgjgjur deputetes demokrate...

Buxheti 2022, rishpërndarja e padrejtë e taksave

Buxheti publik, që administrohet nga qeveria, është zmadhuar vitet e fundit, kryesisht prej rritjes së normës së taksave, rritjes ekonomike dhe borxhit publik, por nga ana tjetër, përfitimet për qytetarët nuk kanë ndjekur të njëjtin trend përderisa Eurostat publikoi...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img