No menu items!

shqiptaret

Vetëm 7% e shqiptarëve blejnë online/ Renditemi të fundit në rajon dhe në Europë për vitin 2019

Të dhënat e anketës vjetore për përdorimin e teknologjisë në familje nga individët, e publikuar së fundmi nga “Agjencia Europiane e Statistikave”, jep të dhëna gjithashtu dhe për mallrat apo shërbimet që blihen online. Në vitin 2020 rreth 65% e...

Shqiptarët duan të ikin, aplikimet për azil në gusht tejkalojnë nivelet e para pandemisë

Aplikimet për azil nga shtetasit shqiptarë në një nga vendet e Bashkimit Europian shënuan një rritje të shpejtë në muajt e verës, duke tejkaluar dhe nivelet e para pandemisë. Sipas të dhënave nga EASO, zyra europiane e azilantëve, aplikimet për...

Edhe në pandemi, shqiptarët i rritën shpenzimet për veshje e këpucë, të vetmit në Europë

Ndonëse 2020-a ishte një vit pandemik dhe për disa muaj vendi ishte pothuajse tërësisht i mbyllur e më pas shumë punuan online, sërish shpenzimet për veshje dhe këpucë u rritën, duke shënuar një rast unik në Europë, teksa të...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img