No menu items!

shpjegim

Schadenfreude: Psikologu shpjegon pse na pëlqen t’i shohim të tjerët të dështojnë

Nga Dean Burnett, Science Focus. Schadenfreude, përvoja e kënaqësisë ndaj fatkeqësisë së të tjerëve, është një emocion shumë i zakonshëm. Mund të duket si shpirtligësi, dhe madje si hakmarrje. Por nëse jeni ndjerë ndonjëherë faj për kënaqësinë që keni përjetuar me veten, kur dikush tjetër ka dështuar nëdiçka, mos...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img