No menu items!

shi

Sa herë bie shi, Durrësi noton në ujë

Qyteti i Durrësit është zgjuar nën pushtetin e ujit. Pak orë shi dhe të gjitha rruget thuajse janë përmbytur, duke shkaktuar kështu problem në disa nga lagjet e qytetit. Situata paraqitet më e rënduar në lagjen nr.18, te kryqëzimi pranë stadiumit...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img