No menu items!

sasi

Zbulohen sasi të mëdha uji nën sipërfaqen e Marsit

Exo Mars Trace Gas Orbiter (TGO), një mision i përbashkët i Agjencisë Evropiane Hapësinore (ESA) dhe Agjencia Hapësinore Ruse (Roscosmos) ka zbuluar sasi të konsiderueshme të ujit të fshehur nën sipërfaqen e Marsit, në kanionet Valles Marineris. Sipas ESA,...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img