No menu items!

rruget

Si janë tallur qeveritë e Nanos, Berishës dhe Ramës me rrugët e Shqipërisë

Nga: Shpëtim Nazarko Disa ditë më parë, qeveria vendosi që të zgjerojë rrugën Elbasan – Qafë-Thanë edhe me një korsi. Pra, ta bëjë 2 plus 1. Folur thjesht, me këtë vendim, merr fund edhe ëndrra e Korridorit të tetë. Nëse do...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img