No menu items!

romake

Sa ar ka një monedhë romake?

Një studim i monedhave të arit nga momente të ndryshme të Perandorisë Romake ka zbuluar ekonominë e lulëzuar në kohën e prerjes. Për të arritur këtë përfundim, studiuesit dërguan tre monedha romake në Këshillin e Objekteve të Shkencës dhe Teknologjisë...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img