No menu items!

punonjesja

Punonjësja e postës vjedh pensionet e një çifti të moshuarish më vlerë 5 milion Lekë

Emisioni “Stop” ka shkuar në fshatin Shtërmen të Elbasanit, pasi në vitin 2012 punonjësja e postës prej 19 muajsh, u ka vjedhur pensionet dy të moshuarve. Nexhip Salla tregon, se prej 16 vitesh jeton në Itali dhe pensionin e...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img