No menu items!

punetore

Danimarka kërkon punëtorë, sektorët ku ka vende të lira pune

Autoritetet daneze kanë deklaruar se numri i vendeve të lira të punës në vend vazhdon të rritet për shkak të mungesës së punëtorëve. Faqja zyrtare e statistikave të Danimarkës ka zbuluar se numri i vendeve të lira në sektorin privat...

Rama: Paga më e ulët në peshkim, 800 mijë lekë

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar sot buxhetin për sekyroin e peshkimit. Kreu i qeverisë tha se ky sektor është zhvilluar dhe se paga më e ulët është 800 mijë lekë. Kreu i qeverisë zbuloi se për të punuar në Shqipëri...

Gjermani: Mungesë e ndjeshme e fuqisë punëtore të kualifikuar

Jo vetëm lënda e parë, por edhe mungesa e forcës punëtore të kualifikuar në Gjermani po i shkakton shqetësime të mëdha ekonomisë gjermane. Megjithatë theksi duhet vënë tek kualifikimi, thekson biznesi i mesëm gjerman. Për luftimin e mungesës së fuqisë...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img