No menu items!

produkte

Shisnin produkte kontrabandë dhe nuk lëshonin faturë tatimore, 15 të arrestuar

Pesëmbëdhjetë persona kanë rënë në pranga dhe 6 të tjerë janë shpallur në kërkim, pasi tregtonin produkte të ndryshme të cilat ishin futur kontrabandë në vend dhe nuk jepnin faturë tatimore për shitjet e tyre. Këtë aktivitet, ata e zhvillonin...

“Interesi për agroturizmin i lartë, por janë rritur kostot e produkteve”

Flet Fundim Gjepali, “Agroturizëm Gjepali” Agroturizmi nuk u ka shpëtuar kostove të rritura që po përjetojnë shumica e sektorëve gjatë këtij viti. Fundim Gjepali, nga Agroturizëm Gjepali, e cilëson këtë vit pozitiv për nga ecuria. Megjithatë ai thekson se ka pasur...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img