No menu items!

pensione

Italia njeh pensionet e emigrantëve shqiptarë

Italia do të njohë vitet e punës të emigrantëve shqiptarë për kohën që kanë punuar në Shqipëri. Senati italian miratoi me shumicë propozimin e qeverisë për njohjen e viteve të punës ata që kanë punuar në Shqipëri. Kjo do...

Rama zbardh bisedën me Draghin për pensionet e shqiptarëve në Itali

Shqiptarët në Itali janë të privuar nga pensioni si në vendin e lindjes dhe në atë ku jetojnë. Që prej vitit 2013, negociatat kanë mbetur pezull dhe Tirana zyrtare edhe pse ka premtuar nje marrëveshje me fqinjet ende nuk e...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img