No menu items!

pension ushqimor

Largohet nga vettingu, gjyqtarja Kaçe Agolli lë fëmijën pa pension ushqimor

Një denoncuese anonime denoncon në “Stop” një problem me gjyqtaren Kaçe Agolli. Kjo e fundit ka 6 muaj, që e ka shpallur vendimin për pensionin ushqimor të djalit të saj, por nuk po e zbardh dhe firmos atë. Pas...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img