No menu items!

pasiguri

(Pa)siguria fizike në punë

Nën optikën e një viti pandemik, theksi i sigurisë në vendin e punës u përqendrua në distancim shoqëror dhe larjen e rregullt të duarve. Por, ndërsa duart e pastra do t’ju ndihmojnë të shmangni koronavirusin, kjo metodë nuk është...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img