No menu items!

online

Vetëm 7% e shqiptarëve blejnë online/ Renditemi të fundit në rajon dhe në Europë për vitin 2019

Të dhënat e anketës vjetore për përdorimin e teknologjisë në familje nga individët, e publikuar së fundmi nga “Agjencia Europiane e Statistikave”, jep të dhëna gjithashtu dhe për mallrat apo shërbimet që blihen online. Në vitin 2020 rreth 65% e...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img