No menu items!

ministria e financave

Ministria e Financave tërhiqet nga ndryshimet për taksimin e qumështit pluhur

Ministria e Financave dhe Ekonomisë ndryshon paketën fiskale 2022 pas takimeve konsultative me shoqatat e biznesit, Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë-Tiranë dhe sipërmarrës të prodhimit vendas. Ndryshimet janë reflektuar në projektligjin “Për taksat kombëtare” që vendos taksë për qumështin pluhur...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img