No menu items!

meta

Zuckerberg i ndryshon emrin “Facebook-ut”: Tashmë do të quhet “Meta”

Shefi ekzekutiv i Facebook-ut Mark Zuckerberg njoftoi se kompania e tij do të riemërtohet duke u quajtur Meta, në një përpjekje për të përfshirë vizionin e saj për të ardhmen mbi realitetin virtual, atë që zoti Zuckerberg e quan...

Facebook ndryshon emrin në Meta

Facebook ka njoftuar se emri i ri i kompanisë do të jetë Meta. Ndryshimi nuk do të aplikohet në platformat individuale sikurse Facebook, Instagram dhe Whatsapp, por vetëm në kompaninë amë që i ka në pronësi. Kompania, e cila bërë të...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img