No menu items!

mbreteri e bashkuar

Mbretëria e Bashkuar pret që Omicron të bëhet varianti dominant brenda shtetit

Varianti Omicron i koronavirusit po shpërndahet shpejt në Mbretërinë e Bashkuar dhe ka gjasa të bëhet varianti dominant i sëmundjes COVID-19 deri në mes të këtij muaji. Kështu ka thënë Agjencia e Mbretërisë së Bashkuara për Sigurinë Shëndetësore, të premten...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img