No menu items!

masat kufizuese

Gjermani: Incidenca e hospitalizimeve kriter për masat kufizuese

Në kulmin e rritjes së numrit të infeksioneve federata dhe landet duan të luftojnë pandeminë duke ashpërsuar masat. Numri i shtrimeve në spital në të ardhmen do të jetë kriter përcaktues për masat që duhen marrë. E ashtuquajtura incidencë hospitalizimi...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img