No menu items!

lutfi dervishi

Kosova dhe Shqipëria të mësojnë nga njëra-tjetra

Nga: Lutfi Dervishi  1. Shqipëria mund të mësojë nga Kosova si zhvillohen zgjedhjet, Kosova duhet të mësojë nga Shqipëria si nuk duhen bërë zgjedhjet! 2. Shqipëria duhet të mësojë nga Kosova se si votuesit ndërrojnë 5 kryeministra/qeveri në 8 vjet, Kosova...

Po sikur të më ndodhë mua?

Nga: Lutfi Dervishi Për fat të keq në raportimin e tragjedive kemi shembuj të pafund të dhunimit të kodit të etikës dhe fare pak raste kur kodi etik respektohet. Tragjeditë ndodhin, do të ndodhin sërish dhe sërish do të kthehemi aty...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img